Nyligen testade jag att föra fudge på jordnötssmör och kokosolja och det blev SÅ gott. Fudgen fick den där lite sega konsistensen som vanlig sockerstinn fudge har men den här är sötat med honung istället för vanligt vitt socker. Och även om honung är sött så innehåller den en hel massa nyttigheter som inte vanligt socker gör. Den här fudgen är med andra ord nästintill en riktig hälsofrämjare.

Du behöver:
1,2 dl jordnötssmör
2 msk kokosolja
2 msk honung
1/4 tsk vaniljextrakt
1 krm salt
Gör så här:
Mosa samman alla ingredienser med en gaffel till en jämn smet.
Tryck ut smeten i en form med bakplåtspapper.
Ställ i frysen i 30-40 minuter. Ta ut när fudgen är hård och skär upp den i rutor.
Ät och njut! Om det, mot förmodan, blir något över går det finfint att spara fudgen i frysen.

Lite extr fint och gott blir det om du serverar fudgen på vackra loppisfyndade fat.

Alltså du bara måste testa det här receptet. Dessa godbitar försvann i ett naffs så jag måste helt klart göra fler så snart som möjligt.

Den måste jag testa!