24 juni 2019

Bliss

Boktips

Ni kanske minns att jag tipsade om Maria Borelius bok Hälsorevolutionen för ett tag sedan. Nu har jag även plöjt uppföljaren Bliss.
 
 
Och jag blev verkligen inte besviken. Den här boken är minst lika bra som Hälsorevolutionen och jag älskar att läsa om hur Maria fortsätter att djupdyka i forskningen kring vad en antiinflammatorisk livsstil innebär.
 
 
Extra spännande tycker jag att det är att läsa om de olika plaster i världen där människor i allmänhet blir väldigt gamla och hur viktig den dagliga rörelsen, harmoni och upplevelser och andlighet är för ett rikt och friskt liv.
 
 
Det bjuds även på massor av bra tips på hur du kan skapa vardagsrutiner som fungerar för att må bra. Och hur viktigt det är med den där balansen och att det inte handlar om att leva nitiskt.
 
 
På slutet kommer massor av spännande och enkla recept som jag ser fram emot att testa. För även jag har så klart märkt att jag mår så mycket bättre om jag äter nyttigt och antiinflammatoriskt.
 
 
Jag rekommenderar både Hälsorevolutionen och Bliss. För det är böcker som verkligen lyfter och kommer med bra konkreta råd. Och som får dig att vilja testa de olika verktyg som beskrivs. Läs!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress