På vår klädbytardag här i Munkedal i våras hittade jag den här klänningen som ni kan se på bilderna. Den är liksom något helt annat än vad jag brukar bära. Jag är ju mer rosa och spets och inte alls orange. Men det var något med den som jag föll för direkt så den fick följa med mig hem.
 
 
Och på nationaldagen invigde jag den och blev tokförälskad. Det är något med mönstret och färgkombinationen som är så himla härligt och den är SÅ skön. Just den här dagen var det ju helt galet varmt här och klänningen var så sval och skön att bära.
 
 
 
Till klänningen bar jag ett par örhängen som jag fyndade på Myrorna Järtorget i våras. Just nu är jag svag för stora guldiga örhängen och de här var lite roliga tycker jag.
 
 
Något av det bästa med klädbytardagar är att du kan våga dig på ett plagg som kanske vid en första anblick inte alls är du. Det tillåter dig att tänka lite utanför boxen och eftersom plagget är gratis känns det enklare att prova. OCh skulle du inte gilla det kan det få vandra vidare till någon annan.
 
 
 
Något säger mig att den här klänningen kommer att bli en favorit i sommar. Både till vardags och fest.
 
 
Egentligen är den inte alls i minstorlek utan typ tre storlekar större än vad jag normalt bär men det gjorde absolut ingenting. På klädbytardagar brukar jag knappt titta på storlekar utan bara gå på hur plaggen sitter på.
 
 
Jag är dessutom så grymt nöjd med min axelbandslösa BH från Wonderbra som jag köpte för några år sedan. Den gör att det går finfint att bära plagg med tunna axelband utan synliga BH-band.
 
 
Anonym

Äh, det där med storlekar är petitesser! Jag har en pennkjol från Lindex i M som sitter perfa och annars har jag i regel xl i kläder. Och det är ju inte direkt så att kläder har nåt har nåt internationellt storlekssystem som stämmer. Jag brukar säga att man väljer själv hur kläder ska sitta.
Jag var för övrigt på din favoritloppis i Uddevalla idag! Det var jäkligt mycket folk och lite rörigt tyckte jag. Men trevligt ställe! Fyndade lite 👍

Svar: Mäh! Jag var ju oxå där i går! :) Jag sladdade in precis innan stängningsdags och fyndade en kjol.
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress