Måndag betyder att vi har släppt ett nytt poddavsnitt av Ecofashionista. Vad har hållbara transporter och kollektivtrafik att göra med hållbart mode? Det svarar vi på i veckans avsnitt. Vi pratar även om nyligen gjorda Tradera-fynd och varför vi alltid spanar in en säljares samtliga annonser om vi ser något vi gillar. Jag pratar även om den kommande helgens stora happening då det är dags för vår fjärde klädbytardag här i Munkedal.
 
 
Våra tidigare klädbytardagar har ju varit superlyckadeså jag ser verkligen fram emot att köra igen. Planen är att vi ska anordna två klädbytardagar här i Munkedal per år. En på våren och en på hösten. Och med tanke på hur roligt det är så lär vi ju fortsätta. Det är extra roligt att många av våra besökare har tagit efter och anordnat egna klädbytardagar på andra platser.
 
 
Jag har gjort så många fina fynd på klädbytardagar de senaste åren och det bästa är ju att plagg som inte blivit använda i min garderob i sin tur kommer andra till glädje och nytta.
 
 
Det ska bli spännande att se vad det blir för fynd den här gången. Men framför allt är det roligt att träffa alla härliga människor som kommer och byter kläder med oss och se hur glada de blir för sina "nya" plagg.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress