I går var det dags för ytterligare en klädbytarkväll på jobbet. Jag tror att det var den sjätte i ordningen sedan vi började för några år sedan. Det är lite extra roligt att flera kontor på andra ställen i länet har tagit efter och också anordnat klädbytarkvällar inspirerade av oss. 

(null)

Vi fick i vanlig ordning in galet mycket kläder. Den här gången var det väldigt mycket bebiskläder vilket var perfekt då det är flera bebisar på gång på kontoret. 

(null)

En hel del skor blev det också...

(null)

Själv fyndade jag två ulltröjor och ett linne. Vilket var passande då jag verkligen behöver nya linnen och då jag är en riktig ulloman så här års när vi hänger i ishallen så mycket. 

(null)

Och så här var jag klädd dagen till ära. I en t-shirt från Tradera, en kjol från Uddevalla second hand och ett par stövlar som jag fått av en vän som i sin tur köpt dem på second hand. 

(null)

Och idag invigde jag den här fina klänningen som jag också fyndade på klädbytarkvällen. 

Jag vet att jag är tjatig men jag kan verkligen rekommendera att anordna klädbytarkvällar på sin arbetsplats. Inte bara för att det är hållbart, miljövänligt och bra för plånboken utan för att det är ett himla trevligt sätt att umgås med sina kollegor utanför arbetstid. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress