I går släppte jag och Angelica det 84:e avsnittet av Ecofashionista. Tänk att vi numera har över 21 000 nedladdningar och får fler och fler lyssnare för varje avsnitt. Det gör oss till inte bara Sveriges första podd om hållbart mode, utan även den största. 

Det är så himla roligt när ni hör av er mer frågor, kommentarer och sprider vår podd vidare. Utan lyssnare, ingen podd. Så det är verkligen ni som gör det här tillsammans med oss. 

(null)

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om det här med att låta barnskor gå i arv samt att köpa barnskor på second hand. Är det okej eller är det kanske rent utav dåligt för barnens fötter? 

Själv fyndar jag ofta skor på second hand. Nyligen ett par som såg helt oanvända ut. Och detta med att köpa helt nya saker på second hand pratar vi också om i veckans avsnitt. Jag eldar upp mig lite över detta då jag tycker att det tyder på ett negativt konsumtionsmönster när så mycket nytt hamnar på second hand-marknaden. Men samtidigt blir jag så klart glad när jag gör  fynd. Lite dubbelmoral från min sida med andra ord. 

(null)
Ett par favoriter jag fyndade på second hand- för några år sedan. Hos mig blir de dock välanvända. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress