Hösten börjar komma smygande allt mer och idag fick både grill och trädgårdsmöbler flytta in här hos oss. Och även om det, som grannen påpekade, är härligare att plocka fram grejerna på våren så gillar jag det här förberedandet inför vinternhalvåret. Det känns liksom tillfredställande att veta att nu väntar höstrusk och inomhusmys.
 
 
 I morse såg vi ett gulligt litet rådjur som stod i trädgården. Vi får ofta besök av dem och numera vet jag att även om de är väldigt vackra att titta på så är de några tjuvaktiga jäklar. Dagens besök resulterade i att all min fina spenat försvann, samtliga jordgubbsrevor OCH nästan alla höstanemoner...
 
Så jag passade även på att tömma några av pallkragarna på sönderätna spenatplantor och annat som gjort sitt.
 
 
 
 
Har ni förresten sett hur mycket rönnbär det är i år? Jag gjorde en krans härom dagen och som ni kan se blir ni fullkomligt bombade med bilder på mig i den. Ett sätt att helt enkelt mörka att jag inte har en enda bild från dagen, som inlägget ju egentligen handlar om, men jag har varit fullt upptagen med att greja ute och kamerna fick helt enkelt vila lite.
 
 
 
Jag har så himla många bilder från senaste tiden som jag vill visa er. Inte minst från min vän Annas bröllop. Och jag lovar att ni kommer att få både boktips och recept inom kort. Blogg-inspirationen har kommit åter och jag har mängder med inlägg i mit huvud och med tillhörande bilder som väntar på att skapas.
 
 
 
Men i detta nu ska jag krypa ner i sängen och få lite sömn. Klockan ringer 5:15 i vanlig ordning i morgon så det gäller att inte sitta uppe och nattuggla för länge.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress