25 augusti 2020

Loppisfynd x 4

Miljövänligt

Jag älskar att loppisfynda. Den där pirriga känslan när jag kliver in på en loppis, att aldrig riktigt veta vad jag kommer att springa på från gång till gång. Det är livet! Eller när favoritbloggaren jag följer, vars stil jag älskar, plötsligt har lagt ut ett helt gäng plagg på sin Instagrambloppis. Ja då ökar pulsen.
 
 
Jag får ofta frågan hur sjutton jag lyckas göra så många fina fynd och svaret på det är att jag ofta springer på loppis och jag hänger mycket på Tradera. Det kan jämföras lite med ett jaktintresse. Att ständigt smyga runt och vara på jakt efter det där efterlängtade bytet. I somras besökte jag och minstingen (som ärvt mitt loppisintresse) en lokal loppis vi tidigare inte besökt och då fyndade jag den fina scarfen ni ser här ovan.
 
 
 
Mitt absolut bästa fynd senaste tiden, och troligtvis ett bra tag framöver är dock min fjärilsmugg från Mateus som jag knep på Pingstkyrkans second hand i Uddevalla i våras. Jag samlar på exakt den servisen och dessa muggar går för multum på Tradera. Men jag gav 75 kr.... Jag älskar den och använder den till både kaffe och te varje dag. Här ovan ser ni den matchad med en ring som kommer från samma affär.
 
 
Jag trodde knappt mina ögon när jag hittade den där på hyllan men knep den illa kvickt. Bästa fyndet ever!
 
 
Och så måste vi ju snacka lite om tidernas gosigaste tröja som jag typ har flyttat in i. Jag har den på mig även när jag skriver detta och något säger mig att jag kommer att bo i den hela hösten och vintern. Den blev min när Anna Wii hade bloppis nyligen och jag såg direkt att den skulle bli en ny favorit.
 
Så nu vill jag veta. Vad är ditt bästa loppisfynd?
Felicia

Åh så fin! Jag älskar också att gå på loppisar och jag kan bli så glad av att hitta ett riktigt bra fynd! :)

Svar: Ja det finns få saker som slår den känslan :)
Erika Kvarnlöf

Tove

Hmmm...Tja min dotters cykel från Blocket eller min klänning från Sellpy som jag haft massa i sommar mina favoriter just nu. Kram Tove

Svar: Härligt att höra!
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress