Jag har hört att du har blivit en tant när du börjar spara och återanvända inslagspapper. Med andra ord har jag varit en tant länge då jag alltid sparar fint papper. Men när jag nyligen skulle slå in en present till Angelica hade jag helt slut på presentpapper. Men, då kom jag på den geniala idéen att jag ju kunde slå in presenten med en del av presenten. 

(null)

Vi börjar dock med att titta på vad jag gav bort. En fin bok från Sporrong form, sugrör i bambu från Ecoteket och en jacka från en klädbytardag som jag själv använt några gånger men som nu behövde få komma ut på nya äventyr. 

(null)

Jag placerade boken och sugrören i jackan. 

(null)

Stängde dragkedjan. 

(null)

Snurrade runt ärmarna och...

(null)

...knöt en rosett av dem. Tadaa! En present inslagen i en annan present. Hållbart, avfallsfritt OCH fint. Tre önskningar i ett med andra ord. 
Johanna Eneland

Men, så fint det blev! Hade inte förväntat mig faktiskt. Försöker också komma på bra inslagningar utan att behöva handla presentpapper etc. Hittade en fin ask på loppis en gång, använt barnens teckningar, kraftpapper sparat från försändelser jag själv fått på posten och tror jag använde tidningspapper en gång då det knep. Sparar också allt fint papper jag kommer över. Minns att farmor aldrig använde tejp på sina paket just för att pappret skulle kunna gå att återanvända. Så hon knöt bara med något snöre om. :)

Svar: Åh, det där med tejpen var ju ett jättebra tips. Det ska jag köra med fortsättningsvis. :)
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress