1 januari 2020

2020 - mål och ledord

I går firade vi in 2020 här hemma med trerätters och gott att dricka. Jag passade på att kika tillbaka lite på de mål jag hade för 2019. Ett av dem var att läsa minst en bok i månaden och det är ett mål som jag uppnått med råge. Inte mindre än 26 böcker läste jag ut och då snackar vi inte om de trillioner barnböcker jag plöjt för barnen.
 
 
Mitt motto för 2019 vete sjutton om det blev så strålande resultat av dock. Jag satsade nämligen på ordning och reda som ledord för året. Jag får nog helt enkelt köra lite bakläxa på det och fortsätta att förbättra mig.
 
 
Inför 2020 är mina ledord närvaro, balans och action. Jag vill satsa än mer på att inte fastna i att stirra på min mobil utan vara mer här och nu i allt. Jag vill göra en sak i taget och verkligen fokusera på det jag håller på med för stunden. Jag vill även umgås mer med vänner IRL, inte bara i Messenger-grupper. Samt finna en bra balans i allt från träning till kost och vardag. När det gäller action vill jag bli bättre på att komma i mål med saker. Inte bara tänka på saker jag vill göra utan faktiskt göra dem. Och slutföra projekt jag redan startat upp.
 
 
Har du några ledord eller mål inför 2020?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress