Även om det här året har varit väldigt annorlunda så finns det mycket som är bra. Inte minst att det är ett helt galet bärår i år. Vi har plockat mängder av smultron och nu har även hallonen mognat.

(null)

I går kväll tog jag en promenad på jakt efter just hallon och det blev en magisk kväll. 

(null)

Jag är så tacksam över att vi bor med naturen tätt inpå oss. Jag älskar att promenera iväg med en korg eller hink och leta efter naturens skatter. 

(null)

Och jag gick inte lottlös. Det finns HUR mycket hallon som helst och jag vill bara plocka, plocka, plocka. Det är något oerhört tillfredsställande med att samla och fylla upp frysen inför vintern så här års. Jag tror att det liksom ligger rotat djupt i oss människor sedan den tid då vi var tvungna att ta tillvara på vad naturen gav för att över huvud taget överleva resten av året. Idag kan vi ju köpa vad som helst, året om. Men vi alla, och inte minst naturen, mår bättre av att vi försöker att äta mer efter säsong. 

(null)

Att plocka bär är även rent meditativt tycker jag. Jag liksom slappnar av och bara njuter. Njuter gör jag även av sommarkvällar som dessa.

(null)

Jag plockade bara en liten, liten del av alla hallon jag såg så jag bara måste iväg och plocka idag också. Men nu ska jag servera barnen frukost. Det blir självklart färska hallon till filen. 
Mirre - Sweetwords

Titta så härligt, hittade ju en hel del

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress