Ja vid det här laget vet ni väl att jag älskar att få vara kreativ och tänka ut presenter till personalen på barnens skola, fritids och förskola. I storebrors klass lägger vi ihop till present till lärare och fritidspersonal och i år blev det trädgårdstema till deras fantastiska lärare. 
 
(null)
 
Jag hittade två likadana krukor på loppis för en billig peng. Jag brukar alltid försöka hitta saker på second hand-marknaden först. På så sätt blir det både återbruk och mer för pengarna. 
 
(null)
 
Den fina etiketten skrev jag ut på nätet och de gröna banden hade jag hemma. 
 
(null)
 
Jag köpte massor av fröpåsar som jag tejpade ihop i form av en blommor och fäste på blompinnar. 
 
(null)
 
 I krukorna stoppade jag även en blomma, trädgårdshandskar och choklad från Tonys Chocolonrly. Tony's Chocolonely gör smarriga chokladkakor med Fairtrade-ingredienser. De jobbar för mer rättvisa arbetsförhållanden inom chokladindustrin, vilket jag tycker känns toppen att stödja.
 
(null)
 
Till fritidspersonalen blev det en korg med lite smått och gott för att ladda batterierna. 
 
(null)
 
Exempelvis lite roliga chill pills. Jag fyllde helt enkelt en burk med smarties och skrev ut en etikett. I år kände jag att jag var tvungen att tänka på det här med att undvika smittospridning men dessa går ju att hälla ut i handen. Jag köpte även bokstavskex som jag la i en loppisfyndad burk så att de också går att hälla ut. Sedan blev det olika teer och förpackade godisar. 
 
(null)
 
Fina glasburkar finns det gott om på loppis. Den med bokstavskexen i tycker jag var lite extra fin.
 
(null)
 
Jag vill egentligen undvika onödig cellofan men korgen, oxå loppisfyndad, blev lite för liten. Det färgglada silkespappret är sådant som jag jag har sparat efter att ha fått det med saker jag har beställt. Etiketten gjorde jag i Word. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress