När man kikar in på bloggar och i andra kanaler är det lätt att tro att alla ständigt levererar fantastiska bilder bara med några klick. För det är ju oftast bara de bästa och vackraste bilderna som visas upp. Men jag kan garantera er att för att få till en perfekt bild krävs en billion misslyckade. Minst.
 
Jag gjorde en djupdykning i mina mappar och tänkte dela med mig av några av dessa bilder.
 
 
Jag fotar ju så gott som alltid mig själv med stativ och fjärrutlösare. Om inget annat anges är det jag som har tagit alla de bilder ni ser här i bloggen. Och att mixtra med kameran, springa fram och tillbaka, posera, försöka få till en känsla och samtidigt fota kräver ett himla kutande hit och dit. Och allt som oftast blir bilderna där efter oxå...
 
 
 
Här skulle jag exempelvis fota en blomsterbukett. Den kom inte ens med i bild...
 
 
Och här skulle jag ta en sådan där Instagrammig tomteblossbild. Resultatet, det ser ut som om jag har har kladdat över mina ögon i Paint..
 
 
Är hela jag med nu? Om ni visste hur många sådana här bilder det blir med kapade huvuden och andra kroppsdelar.
 
 
 
Eller när du ska fota en perfekt outfitbild och det plötsligt kommer ett barn och stjäl showen. Händer jämt och ständigt här hemma.
 
 
Jag inser att jag är ganska snabb med att radera de där misslyckade bilderna men jag tror banne mig att jag ska spara de roligaste i en egen mapp. Eller vad säger ni, vill ni se fler sådana här bilder lite då och då?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress