Alltså det här vädret gör verkligen underverk. I förmiddags inledde jag dagen med en löptur i strålande solsken. Vi är så lyckligt lottade som bor med skogen som närmsta granne och jag var helt ensam på min tur över stock och sten. Jag passerade dock ett hav av tussilago som jag gärna hade stannat och fotat. Men jag pinnade på för att försöka pressa min tid något ytterligare. Lyckades faktiskt göra min fjärde snabbaste runda någonsin.

(null)

Väl hemma stack grabbarna iväg på kalas. Jag tycker att det är lite svårt med vad en kan göra och inte göra i dessa tider men då skolorna inte är stängda och de skulle träffa barn som de normalt träffar i skola och på förskola och de själva är friska kändes det okej. I övrigt håller vi oss mest hemma och jag tycker det är viktigt att lyssna på myndigheternas råd och i den mån det går undvika att träffa för mycket folk. 

(null)

Och eftersom jag var ensam hemma för första gången på en vecka gjorde jag ett röj här hemma och sedan njöt jag av lite kaffe i solen. 

(null)

När resten av familjen kom hem gick vi ut och tände en eld uppe i skogen. Det blev grillad korv till middag och lillebror undrande om vi verkligen måste äta ute varenda dag. Vi har ju lunchat och fikat ute hela veckan och det verkar som han börjar så smått tröttna. Själv älskar jag det och hoppas verkligen på fler fina dagar och mer utemat. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress