Det känns verkligen att ljuset återvänder nu. Det är ljust både när vi lämnar och hämtar på morgonen. Och även om jag fortfarande känner mig lite snuvad på vintern så har jag förlikat mig med att det fick bli en grön vinter i år och det är nu allt det vackra ligger framför oss i form av vår och sommar.
 
 
Snart är det läge att lägga undan alla varma tröjor men jag gillar den här tiden på året när du kan ha tjocktröjan under en tunnare jacka. Just den här är en härlig ulltröja som jag fyndade på Pingstkyrkans loppis förra året och som jag har haft i ishallen många gånger den här säsongen.
 
 
Och på tal om loppisfynd. Den här fina ringen köpte jag för några kronor nyligen.
 
 
Enkel och fin. Dessutom är den öppen så det går att använda den på vilken finger som helst.
 
 
Jag älskar som ni vet rosa och dessa kaffemuggar är verkligen mina favoriter. Jag fick två stycken i julklapp av en kompis för några jular sedan och har sedan dess letat efter fler med ljus och lykta utan resultat. Någon som har sett dem någon stans? De är inköpta på Gekås så troligtvi har de utgått ur sortimentet man jag hoppas ändå hitta fler.
 
 
I går upptäckte jag förresten att rådjuren ätit upp så gott som samtliga tulpaner som redan nu börjat sticka i rabatterna...så jäkla trist! Jag brukar ju lägga ut fårull och det brukar fungera men i år började ju allt sticka så snabbt så jag hann inte med. Det blir väl till att njuta av köpetulpaner i år...
 
 
 
Finns nog inga blommor som är så vackra även när de har vissnat...
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress