Efter att ha sett  Susanne Moens rawfoodbollar med smak av semla typ överallt senaste veckan var jag ju också tvungen att göra dem. Och jag kan bara falla in i resten av gänget som hyllat dem. Så sjukt goda! 

(null)

Jag gjorde mina på färdigt mandelmjöl och det tycker jag var smidigt. Jag hade dock precis så att det räckte hemma så det blev inget mandelmjöl över att rulla dem i. Men mums alltså! Dessa kommer jag att göra fler gånger. 
Evelina Wilson

Låter jättegott, och har själv helt missat dessa! Tack för receptet!

Svar: Ja de är verkligen fantastiskt goda!!
Erika Kvarnlöf

Evelina Wilson

Låter jättegott, och har själv helt missat dessa! Tack för receptet!

Anonym

Hur mycket mandelmjöl tar du då ? 2 dl?

Svar: Japp, 2 dl körde jag på.
Erika Kvarnlöf

Anonym

Toppen då ska jag försöka göra såna här omgående

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress