Nu har jag jobbat hemifrån sedan i mars. Jag tillhör dock den kategori av människor som stortrivs med detta upplägg och tycker att det så kallade livspusslet är så mycket enklare att få ihop när jag slipper pendla. 

 
Något av det bästa är att jag har så nära till naturen. Det har blivit en hel del möten via telefonen ute i skogen. Det är så bra med teknik som möjliggör att du kan ha gående möten. Det fungerar ju så klart inte på möten då jag måste se en presentation eller anteckna men när det räcker att jag lyssnar eller pratar är det perfekt. Dessutom blir jag bra mer kreativ och slipper distraktioner i form av plingande inkorgar. 
 
 
 Jag har dock insett att jag behöver ha ordentliga rutiner för att verkligen komma ut. Stegräknaren åker på så att jag kommer ut på en promenad och jag försöker att resa på mig ofta. 
 
 
Något som dock blir lite lidande är min kära garderob. Det är väldigt lätt att fastna i träningskläder då jag försöker att få till ett träningpass framför Youtube varje dag och jag fixar ju inte till mig varje dag precis. 
 
 
Men jag ska faktiskt försöka att nyttja alla mina fina plagg lite mer framöver då jag ju gillar att sätta ihop outfits och känner mig lite piggare när jag kommer ur mysbrallorna. 
 
 
Idag hoppade jag i mina Tradera-fyndade skinnbrallor och en av mina second hand-favoriter när det kommer till stickade tröjor och passade på att fota lite på lunchen. Höstfärgerna nu är ju helt magiska och idag var det dessutom ett så vackert ljus. Ytterligare en sak som är lättare att ta tillvara på när jag jobbar hemifrån. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress