Jag tycker att det är väldigt roligt med sociala medier och på mitt jobb håller jag även utbildningar i hur landsbygdsföretagare kan nå ut via olika kanaler. Därav är jag själv aktiv på väldigt många ställen. Inte minst är det bra nu när barnen börjar bli lite äldre. Det är nämligen viktigt att faktiskt ha koll på de forum där de hänger. Så nu tänkte jag dela med mig av de olika kanaler där ni kan hitta mig. 

Först och främst är det ju här på bloggen och på min webbplats www.erikakvarnlof.se ni finner mig. Men utöver detta hittar ni mig här: 

Ecofashionistapodden, min och Angelicas podd om hållbart mode. 

Facebook, bloggen har en sida som heter Hemma hos Kikan. Det blir ett sätt för alla som hänger där att läsa blogginläggen direkt där. 

Instagram, detta är helt klart min favoritkanal. Jag har inte mindre än fyra  (!) konton för olika ämnen. 

@erikakvarnlof, är mitt huvudkonto där jag uppdaterar så gott som dagligen. 

@diktertilltrost, är mitt konto där jag lägger upp mina dikter. 

@ecofashionistapodden, är kontot för podden

@duärvadduläser, är mitt och min vän Annas konto om böcker. 

LinkedIn, här hittar du mer av vad jag gör i mitt yrkesliv.

TikTok, här fokuserar jag enbart på hållbart mode och outfithacks. 

Twitter, här blir det en salig blandning men just nu hänger jag där mest för att läsa allt som skrivs om min favoritserie Outlander. (Vilket är lite pinsamt att erkänna). 

Pinterest, SOM jag älskar Pinterest. Här har jag en million boards där jag samlar inspiration till allt jag håller på med. 

Utöver detta roddar jag en hel massa olika konton för barnens hockeyklubb och på jobbet. Med andra ord är det tur att jag gillar sociala medier så mycket som jag gör. 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress