Jag har i många år tänkt att jag vill samla alla mina verksamheter under ett paraply. Jag har ju blogg, podd, gör fotojobb, skriver och föreläser. Och nu är det äntligen gjort! Från och med nu kan du nämligen hitta allt på min nya webbplats,  www.erikakvarnlof.se

(null)

Det känns otroligt bra att äntligen ha kommit till skott och jag är så otroligt nöjd med att ha anlitat min vän Ann-Christin som driver byrån Berndt och jag. Det är hon som har byggt sidan och kommit med massor av kloka inspel och idéer. 

I dag väljer många att lägga allt sitt krut på sociala medier men jag tror att det är oerhört viktigt att även ha en portal som du själv äger och förfogar över. Där du bestämmer hur det ska se ut och vilken information som visas. Och där inga algoritmer styr över ditt innehåll. Jag är ju själv aktiv i så gott som alla kanaler som finns men nu har jag en hemmahamn där allt finns samlat. Så oavsett om du vill lyssna på vår podd, läsa min blogg eller komma i kontakt med mig på något annat sätt är du välkommen dit. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress