Planen var ju att piffa till mig lite extra i november men det gick väl så där. Men ett antal snygga outfits fick jag väl ändå till. 
 
(null)
 
Jag upcyklade ett par hårspännan med nagellack och hittade en jumpusit i min garderob som matchade. 
 
(null)
 
Sedan invigde jag en gosig tröja som jag köpte på loppis förra året. Även denna fungerade till ett par skinnbrallor. Och jag älskar verkligen färgerna. 
 
(null)
 
Kontorsdagarna blir i regel lite mer uppklädda. Här körde jag på svart, vitt och silver i en 100 % second hand-fyndad outfit (Om vi bortser från örhängena som jag har haft i mååånga år och strumpbyxorna som är köpta på Lindex men i vart fall är GOTS-märkta).  
 
(null)
 
Och eftersom julen närmade sig blev jag sugen på kombon svart och rött. En färgkombination som du ju egentligen kan bära året runt. Klänningen kommer från en klädbytardag, skärpet är köpt på loppis och de röda stövlarna likaså. De är ett par ljuvliga moccapumps a la 80-tal och jag bara ÄLSKAR dem.  De nedhasade skaften, klackarna, färgen....aaaah!
 
(null)
 
Jag passade till och med på att matcha naglarna. Attans vad snyggt det är med rött nagellack alltså. 
 
(null)
 
Ytterligare en kontorsoutfit som jag verkligen gillar. Återigen, diverse second hand-fynd. Någon som är förvånad? ;)
 
(null)
 
Guldiga detaljer alltså, finns det något som piffar upp en novembergrå vardag mer? Och det är något speciellet med prickigt. 
 
(null)
 
Sedan blev det ju så klart en hel del mys-outfits i tjocktröjor, utan varesig smink eller nagellack. Men julmuggen fick komma fram här hemma och även den kan ju matchas med en accessoar. Och ja. muggen är också köpt på loppis. Den är så otroligt fin och passar perfekt både till te och kaffe. 
 
 
(null)
 
Jag försökte även att ta mig ut på fler promenader och favoritkappan åkte på. Och eftersom det har gått en bra bit in i december när jag skriver detta så kan jag utlova en hel del mer glitter och glamour när jag sammanfattar den här månadens outfits. 
Maria

Wow fina klädtips, tack för att du delar med dig.

Svar: Åh, tack snälla!
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress