Om jag piffade upp mig i september blev det en tillbakagång till nedklätt i oktober. Det här har varit en månad med fullt ös på många sätt så jag har mest slängt på mig något. Och knappt hunnit fota. Det får bli skärpning i november med andra ord för just nu är jag väldigt trött på myskläder. 

(null)

Jag inledde månaden hyfsat piffig i några av mina absoluta favoritplagg. Dessa stövlar i äkta skinn köpte jag för en spottstyver på en lokal loppis förra året och jag älskar dem. Skinnbrallorna trivs jag oxå grymt bra i och även de är köpa på secondhand liksom den absoluta favorittröjan. Världens bästa fynd! 

(null)

Jackan kommer från en klädbytardag och väskan är köpt på en Instagram-bloppis och har varit med mig i flera år nu. Det är en av få märkesväskor som jag äger och som jag oxå betalade lite mer för än vad jag vanligtvis gör. Men så har jag använt den galet mycket också. En grymt bra second hand-investering.
 
(null)

Även mössa och örhängen är second hand-fynd. Dessa har jag hittat på Tradera. 

(null)

Här blev det ett annat par second hand-skinnbrallor och favoritstövlarna i kombination med jackan ovan. Men tillsammans med en annan favorit, den pärlbeströdda tröjan. Självklart oxå köpt på second hand. Jag är imponerad över hur bra pärlorna faktiskt sitter. 

(null)

Till detta blev det några av mina kristallarmband. De får gå ett eget inlägg framöver. 

(null)

Just skinnbrallor passar verkligen i många sammanhang. Både uppklätt och till gosig myströja. 

(null)

Här försökte jag pigga upp den ofixade hemmalooken med ett par örhängen. Som matchade ett annat loppisfynd, den rosa muggen. 

(null)

Outfiten här ovan blev jag väldigt nöjd med. Den måste jag köra på snart igen. Tröja köpt på Instagram-bloppis, kjol från Tradera och skärp från en loppis. 
(null)

Den här kjolen har jag haft i många år och jag gillar mönstret och omlottskärningen. Plus att den är ganska stor i midjan så det fungerar finfint att stoppa ner en tjockare tröja i. 

(null)

Min rosa kappa som jag köpte på Tradera för ett par år sedan har oxå blivit välanvänd. Den hade jag på mig när jag åkte till Göteborg nyligen och firade en av mina äldsta och närmsta vänner. Dock hade vi så trevligt att jag helt glömde bort att fota resten av outfiten. 

(null)

Sedan har jag mest trampat runt i mina Hunterstövlar som jag har haft i många år nu. 

(null)

Och hängt i diverse ishallar i den obligatoriska mössan. 

(null)

Månaden avslutades i den här outfiten. Häxhatten köpte jag till Halloween när jag gick på gymnasiet om jag inte minns fel. Nästan vintage nu med andra ord. 
Olivia

Jag har blivit besatt av skinnbrallor, försöker också hitta äkta! Har flera byxor i fejkläder/lack och får ofta komplimanger. Nu vill jag några äkta som håller i flera år. Tyckte dina var SÅ fina, blev extra inspirerad att hitta nu :)

Svar: Mina är tyvärr oxå fejk. Och jag har dessvärre redan avverkat några par så jag borde oxå verkligen hitta ett par i äkta skinn som verkligen håller. De i fejk går sönder så lätt tycker jag.
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress