22 november 2022

Hur mår du idag?

Allmänt

Jag hittade en frågelista på Elsa Billgrens blogg som jag lite busigt snodde rakt av. Jag vet ju att det ni bäst gillar här på bloggen är informativa inlägg, DIY och recept men nu när jag bloggar lite mere frekvent tänkte jag slänga in lite mer från min vardag. Vad tror ni, hiss eller diss?

Hur mår du idag?

Finfint! Det har snöat och genast blir allt mycket ljusare och härligare. Vi har även haft en rolig helg då båda grabbarna har spelat hockey och vi har varit i diverse olika ishallar. I söndags fick jag även tillfälle att börja plocka fram julen.

(null)

Veckans soundtrack?

En kollega brukar skicka ut en fredagslåt från YouTube och eftersom jag inte jobbar fredag eftermiddag brukar jag lyssna på den på måndag morgon istället. Den här gången var det lite härlig gammal pudelrock i forma av låten Cherokee av Europe. Detta fick mig att inse hur jäkla bra denna grupp var så nu blir det till att lyssna på dem på Spotify i veckan.

Berätta om tre saker som händer på jobbet denna vecka:

Jag ska skicka ut ett nyhetsbrev, klippa klart en film och förbereda en kurs om Instagram för landsbygdsföretagare.

En ytlig tanke tack:

Förra veckan blev jag plötsligt sjukt sugen på att klippa håret i en kort page och bli tokblond igen. Jag har varken klippt eller färgat håret på över ett år och gillar mitt långa hår. Men kanske är det dags för en förändring.

(null)

Veckans köp:

Ett par termobyxor på Tradera till äldste sonen.  

Vad ser du mest fram emot i veckan?

Att plocka fram ännu fler julsaker. Jag älskar den här tiden på året med alla stjärnor och ljuslyktor. Nu vill jag gå all in.

(null)

Veckans mysiga:

Framåt veckan ska jag baka pepparkakor till helgens julmarknad och jag längtar efter att huset ska få dofta pepparkaka igen.

Veckans middagstanke:

Att det är ett jäkla aber att komma på vad vi ska äta till middag varje vecka. Vi skriver alltid matsedel men attans vad svårt det är att komma på nya rätter som är enkla att göra, går snabbt att få till mellan jobb och träning, är hyfsat nyttiga och blir uppätna av barnen.

Vad händer i helgen då?

Till helgen blir det full rulle. På lördagen ska vi stå på julmarknad för Munkedals BK och på söndag ska båda grabbarna spela GP-pucken.

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress