13 november 2022

Söndagen i bilder

Vi inledde denna fars dag med en mysig frukost. Som jag glömde att ta en endaste bild på. Efter det skjutsade jag minstingen till sin klasskompis där vi mammor passade på att ta en härlig höstpromenad tillsammans. 

(null)

Det var så där riktigt blött och dimmigt och Outlander-fans som vi båda är skojade vi om att det var Skottlandväder. 

(null)

Det var så mysigt att komma ut en sväng och gå på ett för mig nytt ställe. Att dessutom få prata om allt möjligt gav mig så mycket energi. 

(null)

Mitt ute i skogen fanns ett stenbord där en grosshandlare i slutet på 1800-talet brukade äta frukost när han var ute och red. Tjänstefolket fick bära dit allt och duka upp och sedan slog han sig ner när han passerade. Jag blev sugen på att äta frukost i skogen jag också när jag fick höra om detta.  

(null)

Jag vet inte om det var historien om grosshandlaren som inspirerade mig men när jag kom hem började jag adventspynta i växthuset. Jag blev så sugen på att göra det lite vintermysigt där och jag vill redan nu börja plocka fram julpynt. 

(null)

Men eftersom det är lite i tidigaste laget kändes växthuset som en bra plats att smygstarta på. Här tänkte jag även stå och göra några kransar framöver och krukan planerar jag att fylla med mossa och sätta ett ljus i. 

(null)

Sedan var det dags att fixa farsdagsmiddag här hemma och då jag och maken även firar 24 år tillsammans idag satsade vi på lite bubbel till maten.

(null)

Till efterrätt blev det glass och det här är en superenkel efterrätt som blir lite festlig i ny tappning. Jag skar helt enkelt vanlig Sandwich-glass i bitar och la upp i glassbägare. Enkelt, gott och går supersnabbt att göra. Nu planerar jag att avsluta den här helgen med lite Yoga så fort maten har lagt sig lite och sedan lite hemmaspa i form av hårinpackning och ansiktsmask. Sedan är jag redo för en ny vecka. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress