I år kör jag #shopless2022 vilket betyder att jag inte handlar kläder, skor eller accessoarer till mig själv. Numera köper jag ju det mesta på second hand men då jag har en överfull garderob kände jag att jag verkligen inte behövde något och jag ville använda det jag redan har. Jag har ju gjort detta några andra år och det är faschinerad hur snabbt du blir "avgiftad". Jag har bara gjort två små avsteg i form av två ulltröjor som jag hittade för en billig peng på en loppis. Och sedan har jag ju även gjort några fynd via klädbyten. Men det är ju inget som kostat pengar. 
 
(null)
 
I september hittade jag verkligen lusten att klä upp mig igen. När jag jobbar mycket hemifrån är det lätt att hamna i mysklädesträsket. Den här randiga toppen hittade jag i klädbytarrummet på jobbet och om jag inte minns fel är även jeansen därifrån. 
 
(null)
 
För flera år sedan fyndade jag dessa lila pumps på en loppis men det var först nu de fick komma ut ur garderoben. Jag hittade nämligen en kjol från en klädbytardag som passade perfekt till skorna. Här ser ni även en av ullkoftorna jag nämnde här ovan. Långkoftor är det bästa som finns och gör det möjligt att bära klänningar och kjolar även på vintern. 
 
(null)
 
Den här outfiten kanske inte känns så uppklädd men är en lite piffigare vardagsoutfit. Även dessa jeans är från en klädbytardag och skor, tröja och keps är köpta på second hand. 
 
(null)
 
Här ser ni långkoftan igen. Men här matchad med rosa topp, kjol och väska. Grått och rosa är verkligen en favorit hos mig. Det var även den färgkombination vi hade på vårt bröllop. 
 
(null)
 
Det är enbart strumpbyxorna som inte är second hand-fynd. De är dock GOTS-märkta och i lite tjockare material så att de håller längre. 
 
(null)
 
Och som sagt, jag älskar kombinationen grått och rosa. Både brallor och tröja kommer från Tradera. 
 
(null)
 
När jag var liten minns jag att jag avskydde rutigt. Numera tycker jag att det är hur fint som helst. 
 
(null)
 
Här ser ni den andra ulltröjan jag nämnde i början. Även den i en perfekt modell som ger lite extra värme till en klänning så här års. Klänningen kommer från en bloppis på Instagram och jag älskar den pärlbeströdda kragen. 
 
(null)
 
Att använda shorts över strumpbyxor och ta en varmare långkofta över är även det ett bra sätt att använda sommarkläderna lite längre. Här är ett par short i mocka som faktiskt gör sig bättre på detta sätt. 
 
 
(null)
 
I våras när vi hade vår klädbytardag hittade jag den här kjolen. Jag är inte 100 % kompis med den men tycker om den lite stramare looken ändå. Det röda skärpet är ett loppisfynd och toppen kommer också från en klädbytardag. 
 
 
(null)
 
Den här modellen på kjol letade jag länge efter på second hand och tillslut hittade jag den på Tradera för några år sedan. Även toppen kommer därifrån. Grått och rosa igen som ni ser. 
 
Så vad säger ni, är det någon outfit ni gillade mer eller mindre. Berätta!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress