Mars blev en riktigt lyckad månad när det kommer till outfits. Även om vår- och sommarkläderna fortfarande ligger nerpackade så känns det som att de ljusare kvällarna gör att i vart fall jag känner mig lite mer taggad på livet. 
 
(null)
 
Lager på lager är alltid en hit och här blev det både gosig tröja och jeansskjorta. En stil jag snodde rakt av från Pinterest. Jag älskar att hitta inspiration och sedan gå till min egen garderob och kunna kopiera direkt med sådant jag redan har. 
 
(null)
 
Rosa och grått är ju som sagt en stor favorit när det gäller färgkombinationer för mig. Den här toppen från Tradera har jag använt SÅ mycket. Den är lite kort men funkar ändå bra till en kjol med lite högre midja. Kjolen har jag haft länge men den kommer också från Tradera. Tighta minikjolar alltså, ett plagg som inte går av för hackor. 
 
(null)
 
Det matchande skärpet är ett loppisfynd. Ofta ser jag en sak som jag gillar i en affär men kan avvakta med att köpa det för något halvår eller år senare dyker det upp på second hand. Så var det med detta skärp som jag suktade efter ett bra tag men nu har jag hittat två i olika storlekar och nyanser på loppis.  
  
(null)
 
Och på tal om skärp. Här är ett annat loppat skärp som jag nästan hade glömt bort att jag har. Tänk vad givande det kan vara att städa garderoben ibland.
 
(null)
 
Nu när våren börjar närma sig kände jag att det var dags att passa på att använda min vippga ull-kjol innan den blir för varm. Till den blev det en långkofta som jag har fått av en kompis för flera år sedan.  
 
(null)
 
Varje gång jag använder den tänker jag att jag borde ha den oftare, inte minst på grund av det fina mönstret. 
 
(null)
 
Även den här månaden blev det så klart en vänd-blusen-bak-och fram-outfit. Just den här tycker jag blir SÅ mycket finare när jag bär den bak och fram. Jag hittade även ett par bortglömda kostymbyxor från en klädbytardag som satt riktigt bra. De är ganska tunna så de kan nog komma till nytta framöver. 
 
(null)
 
Just lite mer dressade kostymbyxor är något som jag sällan använder men det ser ju väldigt mycket mer klätt ut. Det samma gäller med alla kavajer som jag har i garderoben. Jag gör en mental notering om att låta dem få komma ut och lufta sig framöver. 
 
(null)
 
Den här månaden blev jag även väldigt förtjust i den här ullkoftan som oxå är ett second hand-fynd. Den visade sig vara perfekt att bära över tunnare blusar och är så himla mysig. 
 
(null)
 
Just den här blusen är ett Tradera-köp och den har hängt med mig i många år nu.
 
(null)
 
Här tillsammans med fejkskinnbrallorna med fickor som jag gillar så mycket. 
 
(null)
 
De är både lösa och tighta i passformen och är därför så nedrans sköna. Jag hoppas att de kommer att hålla längre än mina andra secondhandfyndade fejkskinnbrallor bara... 
 
(null)
 
Och det bästa med att vara på kontoret med jämna mellanrum (bortsett från att träffa alla trevliga kollegor då) är att jag kan passa på att gå i högklackat igen. Jag traskar dit i fotriktiga skor, går/sitter i klackar hela dagen, och när det är dags att springa till tåget blir det lågskor igen. 
 
(null)
 
Den här outfiten har ni ju redan sett när jag skrev om mina second hand-fyndade jeans. Men dessa har jag mer eller mindre bott i sedan jag köpte dem.  
 
(null)
 
Sedan har det blivit en hel del myskläder även den här månaden. Men jag rullar nästan alltid upp mitt hår på ett badrocksskärp när jag har tvättat det, sover med det och vaknar med filmstjärnesvall. Något som gör att den tristaste outfit blir lite roligare. Måste utveckla detta i ett eget inlägg känner jag. 
 
(null)
 
När jag organsierade min garderob hittade jag även den här jackan som jag tog på en klädbytardag förra året men som inte har kommit så mycket till användning. Något säger mig att ni kommer att få se mer av den framöver. 
 
(null)
 
Jag matchade den med guldiga accessoarer och gillar särskilt detaljerna på fickorna. 
 
(null)
 
Jag hittade ytterligare en vända-plagg-bakochfram-outfit. Just den här koftan brukar jag enbart bära på detta sätt då jag inte gillar den så som den är tänkt. 
 
(null)
 
Den blir ju så mycket finare med knäppningen i ryggen.  
 
(null)
 
Och de virkade detaljerna kommer till sin rätt oavsett hur du bär den. 
 
(null)
 
Och mars avslutade jag på detta sätt. Jag trotsade snön som yrde utanför och beslutade mig för att nu jädrar är det vår genom att hoppa i mina vita jeans. Modigt eller dumdristigt...det får du bestämma.  
 
(null)
 
Och ja, även det här skärpet dök upp när jag röjde i garderoben. Även det ett loppat fynd. Mitt medskick med mars outfits i ryggen får helt enketl bli; röj i din garderob och gläds åt alla fynd du kan göra utan att shoppa. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress