Jag är ju som ni vet ett stort Gessle fan. Och jag har sett någon konsert på olika platser varje gång han har varit ute på turné i olika konstellationer sedan 1996. Dock hade jag inte varit på Ullevi så när det var dags för årets Hux Flux-turné med Gyllene Tider köpte vi biljetter på studs. 

(null)

Så i lördags checkade vi in på Gothia Towers.

(null)

Jag fick äntligen tillfälle att fixa till mig lite. Vädret var aningen oberäkneligt så det blev kjol, topp och en tjocktröja i beredskap. Toppen har jag fått av Angelica och jag har den i svart oxå. Skärp, väska och kjol är second hand-fynd. 

(null)

Sedan tog vi en elsparkcykel ner till Poppels citybryggeri som hade Gyllene Tider-förfest. 

(null)

Jag är inte så förtjust i öl så jag körde på vin till alla rätter men jag smakade på en suröl som var riktigt god.

(null)

Det är så himla gott med vin som passar perfekt till det du ska äta. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Till förrätt åt vi olika små rätter som köket valde ut och det var helt otroligt gott. Jag måste verkligen göra hummus oftare. Det är ju så enkelt att göra men blir så gott. 

(null)

Till huvudrätt blev det en supergod pizza med tomat, basilika och mozzarella. Och nötter. Jag kommer helt klart att göra pizza med nötter på framöver. Mums!

(null)

Jag är inget fan av dessertvin men jäklar vad gott detta var till efterrätten. Smakerna gifte sig perfekt som en brukar säga.

(null)

Efter maten var det skönt att få röra på sig lite så vi promenerade upp till Ullevi. Förr ville jag stå nere framför scenen och knö men numera är det himla skönt att ha sittplats. Och vi hade dessutom grymt bra platser. 

(null)

Den här gången hade jag även sett fram väldigt mycket emot att få se Uno Sveningsson som var förband. Att vara just förband är ju vanligtvis ett ganska otacksamt jobb men det här kändes som en egen konsert i sig. Uno var verkligen grymt bra! 

(null)

Och när Gyllene Tider sedan gick på blev det exakt en sådan magisk kväll som jag hade hoppats på. Fantastisk underhållning, ljuvligt väder och enbart glada miner vart vi än såg. 
(null)

Och när När alla vännerna har gått hem, som är den låt som Gyllene Tider alltid avslutar med, hade klingat ut tog vi sikte på Gothia Towers igen.  En finfin helg som laddade batterierna ordentligt med andra ord. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress