Juli månad blev kanske inte så somrig som jag hade hoppats och när jag är i semestermood är jag inte lika flitig med att fota outfits heller för en delen. Men några bilder har jag lyckats skrapa ihop som nog visar ganska bra hur jag har sett ut i största allmänhet.

(null)

Jag inleder med att bjuda på en helt osminkad version av mig. Och det är exakt såhär jag ser ut majoriteten av tiden. Toffs på huvudet, glasögon och myströja. Jag är ganska glad att jag inte stoppade ner alla varma tröjor i källaren för de har kommit till användning även nu. 

(null)

Den här kjolen är ett second hand-fynd som är inne på i vart fall andra sommaren med mig. Jag gillar, som ni vet, långa och svepande klänningar och kjolar. 

(null)

Blusen är även den från second hand och den går att bära både på vanligt sätt och bak och fram. Jag är även fascinerad över hur mina kristallarmband går att matcha till typ allt.
 
(null)

Jag har även gjort en hårkam dekorerad med rosenkvarts och en ring av samma stenar som ni ska få se mer av i ett annat inlägg. 

(null)

Min Levis-T-shirt som jag köpt på Tradera är en favorit. Den passar både till finkjol och jeansshort. 

(null)

Och på tal om jeansshorts, så här ser jag ofta ut på sommaren. Jeansshorts och…

(null)

…gummistövlar. 

(null)

Shorts och t-shirt är i allmänhet så jag går klädd på sommaren. Dessa spetsshorts har ett par år på nacken och toppen är i linne och kommer från en klädbytardag. 

(null)

Min yngste son har börjat köra skateboard så vi har hängt i diverse ramper den här sommaren. 

(null)

Alltså den här klänningen! Den är köpt på Tradera och jag älskar den. Jag tror att den är från 90-talet då den påminner starkt om klänningarna vi bar på skolavslutningen i åttan. Den sitter helt perfekt, är skön och riktigt härligt somrig. 

(null)

Och ja, även denna klänning går att matcha med mina armband. 

(null)

Och på tal om långklänningar. Även den här är ett second hand-fynd som jag gillar väldigt mycket. 

Nu tänker jag låta sommargarderoben få komma till sin rätt även i augusti. Jag känner på mig att det kommer att bli en varm och solig månad med många snygg-outfits när jobbet drar igång näst-nästa vecka.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress