När sådant som jag bakar nästintill äts upp helt innan jag hinner fota. Då vet jag att det är ett gott betyg.
    Du behöver:
    
    2 dl havregryn
    2 mandelmjöl
    1 tsk kanel
    1/2 tsk kardemummma
    1 tsk bakpulver 
    1 nypa salt
    2 msk kokos
    1 banan
    1 ägg
    2 msk honung
    75 g smör eller kokosolja (Jag använde Becel)
    150 g röda vinbär 
    
        Gör såhär:
    
    Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Mosa bananen och rör ner. Rör ner ägg, honung, kokosolja eller smör och blanda till en smulig konsistens. Dela degen i två delar. Platta ut den ena delen i en pajform eller bakform.
        Fördela bären ovanpå och smula resten av degen över. Grädda i ugnen i cirka 30 minuter. 
