Det sägs ofta att antingen trivs du bakom eller framför kameran. För min del har det alltid varit både och. Jag älskar att fota men har absolut inga problem med att själv fastna på bild. Ja okej jag erkänner, jag ÄR en linslus. 

(null)

Nyligen blev jag dock fotad av en proffsfotograf inför en intervju med mig och Anna gällande Du är vad du läser . Han påpekade att det märktes att jag var van vid att bli fotograferad. Jag blev lite full i skratt för han hade ju rätt. 

(null)

Men majoriteten av alla gånger jag blivit fotad är det ju jag själv som tagit bilderna. Och det fick mig att tänka på att jag dock ändå alltid känner mig mer bekväm när det är jag som sköter kameran. Som jag har skrivit förr är ju så gott som alla bilder här på bloggen, där jag själv är med, tagna av mig, antingen med hjälp av timer eller med fjärrutlösare.

(null)

Samtidigt vet jag ju som fotograf själv att de bästa porträttbilderna tar jag när personen i fråga glömmer bort att hen blir fotograferad.
 
(null)

Så med det sagt kanske jag borde släppa taget och se till att bli fotograferad av andra lite oftare. I dag blev det dock i vanlig ordning jag själv som stod för både foto och posering. 

Dagens preppiga outfit bestod av diverse second hand-fynd. Bortsett från koppen som jag passade på att matcha med på kontoret. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress