I går var jag iväg och gjorde en gravidfotografering med min vän Liza och vi tog så fina bilder i solnedgången. Jag insåg då att jag inte har lagt upp några bilder från vår förra fotografering när hon väntade sitt första barn, Nils. Det är så roligt att få agera fotograf åt vänner och få dokumentera alla deras stora stunder i livet. Så i väntan på att jag har redigerat färdigt bilderna från igår bjussar jag på ett gäng från vår förra fotografering. Och berättar mer om på vilket sätt jag ser mig som en hållbar fotograf. 
  
 
När vi fotade sist gång var det sommar och då kunde vi gå loss på flera olika outfits och arrangemang. Jag älskar ju att ha ett hållbart tema även i mitt fotande och en sådan sak är att använda och låna ut kläder från min egen garderob. Den vackra kjolen här ovanför är ett sådant plagg. Dahlian kommer även den från mig och min trädgård. 
 
 
Den fina spetsklänningen är Lizas men den var perfekt att kombinera med långa kjolar. 
 
 
Även solrosorna kommer från min trädgård. Jag vill gärna använda mig av närodlat i säsong och inte köpa importerade blommor när jag fotograferar. Jag tycker dessutom att det blir finare att blommorna passar årstiden. Jag tycker numera att det kan se konstigt ut om du fotar någon mitt i vintern och denne har en krans gjord av sommarblommor. 
 
 
Även här använde vi oss av en av mina kjolar. Jag tycker att den blev så fin tillsammans med spetstoppen. Kjolen har egentligen en slits men den fäste vi ihop med säkerhetsnålar. 
 
 
Även den här klänningen kommer från min garderob. Det är ingen gravidklänning men vi fixade det genom att bara dra ihop den lite i ryggen. 
 
 
Här använde vi min spetstunika och ett virkat hårband som jag har gjort av en spets som min farmor har virkat. Ni kanske minns att jag även använde mig av dessa spetsar när jag gjorde Lizas brudbukett. Historien om detta, som är väldigt fin, kan ni läsa mer om här
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress