I går hade jag en sådan där dag som jag kommer att leva på länge. En sådan där dag som gav massor av energi och som jag verkligen borde unna mig oftare. 

(null)

Jag smög upp tidigt innan någon annan vaknat och gick ut i trädgården och hämtade bär. Det var en sådan där dimmig sommarmorgon med gnistrande dagg och glittriga spindelnät överallt. 

(null)

Dagen innan hade jag förberett en chiapudding och det var till den jag skulle ha bären. Tidigare i veckan hade jag även gjort en galet god granola som ni kommer att få receptet på inom kort. 

(null)

Sedan tog jag min yogamatta och åkte till…

(null)

… Bergs handelsträdgård där jag mötte upp med två vänner. För vi skulle nämligen äntligen gå på ett Yogapass med vår vän Eleonor som driver Purnimayoga

(null)

Både den här platsen och själva Yogapasset förtjänar egna inlägg för båda var nästintill övernaturliga upplevelser. Jag säger bara WOW!

(null)

Efter att vi hade Yogat tillsammans blev det en stunds prat, skratt och kaffe. Så mysigt och härligt att få den stunden tillsammans. 

(null)

När jag hade handlat med mig några växter åkte jag vidare till en annan handelsträdgård då jag hade ett presentkort som höll på att gå ut som jag fick när jag fyllde 40. Jag köpte bland annat en rosa blåbärsbuske. Den ska få kampera tillsammans med min andra blåbärsbuske och jag ser fram emot att få skörda rosa blåbär kommande år. 

(null)

Efter detta var jag vrålhungrig så jag svängde in på My Wok och unnade mig en supergod lunch. 

(null)

Jag körde på favoriten kyckling i röd curry med nudlar och ett gäng vegetariska vårrullar. Jag passade även på att kolla lite på Netflix under tiden. Jag har inte ätit lunch ensam på flera månader så bara detta kändes väldigt härligt. Jag är en person som tycker om att umgås med andra men även har ett stort behov att bara vara med mig själv mellan varven. Så detta var välbehövligt. 

(null)

Mätt i magen styrde jag kosan vidare och passade på att köpa nya lite tyngre hantlar och träningsband till hemmagymmet. Jag har börjat styrketräna tre gånger i veckan och nu var det dags att lägga till lite mer vikt.

(null)

Efter att jag även hade veckohandlat landade jag hemma och tog dagens andra kaffe utomhus. 

(null)

Och när världens bästa granne frågade om barnen ville följa med till stranden passade jag och maken på att ta en promenad.

(null)

Efter det tog jag en lång dusch och hoppade sedan i ett finfint second hand-fynd som inte har lämnat garderoben den här sommaren. 

(null)

Vi tog en lite fördrink i form av sparkling Rose’ 
Det är så himla smidigt med dessa små burkar när en inte vill knäcka en hel flaska. 

(null)

Och till middag blev det ett glas rött. Det var så härligt att äntligen kunna grilla och sitta ute och äta igen. 

(null)

Dagen avslutades med att barnen lekte utomhus tills det var dags att gå och lägga sig och jag plockade in en bukett luktärter. 

En helt igenom magisk dag på alla sätt! Som ändå gick att få till med relativt enkla medel. Yoga, fika med vänner, egentid samt god mat och dryck. Så mycket mer behövs egentligen inte. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress