Eftersom ni brukar gilla mina inlägg om loppisfynd kommer här ytterligare ett som sammanfattar de finfina fynd jag gjort senaste tiden. 
 
(null)
 
Nyligen smet jag in på Pingstkyrkans second hand i Uddevalla för att köpa fler delar i Outlander-serien men någon annan hande hunnit före mig. När jag lite lätt besviken strosade bland böckerna dök istället den här pralinen upp. En guidebok till New York för fashionistor som jag, med helt ljuvliga illustrationer. En finfin bok som blev min för en tjuga och som kommer att få stå framme här hemma. 
 
(null)
 
Dukningen från midsommar har ni ju redan sett men jag vill slå ytterligare ett slag för att fynda tygservetter och dukar på second hand. Det är så mycket finare att duka med riktiga dukar och servetter än sådana i papper. Dessutom hundra gånger mer hållbart då det inte genererar en massa skräp. De tre dukarna jag köpte till midsommar passade perfekt till borden. 
 
(null)
 
Ni som känner mig vet hur jag brukar jämställa loppisletande med jakt. Hur jag ibland länge går och väntar på det där särskilda bytet, smyger runt på olika platser, letar och söker. Och så plötsligt en dag står det där framför mig. Så var det med dessa helt ljuvliga champagnekupor som jag nyligen hittade på Pingskyrkans second hand i Uddevalla. Jag har letat efter sådana i en evighet och visst, det hade varit bra mycket enklare att köpa nyproducerade, men då hade jag ju helt missat den där känslan av triumf och glädjen av att äntligen ha hittat fyndet jag väntat på. 
 
(null)
 
Som jag har nämnt tidigare har jag varit i behov av lite mer lågklackade skor senaste tiden. (Gör en mental notering om att boka den där pedikyrtiden och fixa mina fötter så att jag kan steppa upp igen). Så när jag hittade dessa två ljuvliga ballerinapar på vår lokala loppis Nött & Nytt för en billig peng var jag tvungen att slå till. Förra året var jag ju nitisk med att köra helt shoppingfritt hela året när det kom till kläder, skor och accessoarer och även om jag kör #shopless2023 i år så är jag lite mer tillåtande när det kommer till fantastiska second hand-fynd. Och dessa skor har jag redan använt SÅ mycket. Jag älskar preppigheten och Chanel-känslan. 
 
(null)
 
Och på tal om att vara lite mer tillåtande slog jag även till när jag hittade ett par rosa shorts i Tencel/Lyocell och en liten väska. 
 
(null)
 
Väskan rymmer precis min mobil och har även några fack för annat smått och gott. Perfekt när man är i farten och bara behöver ha med sig den lilla väskan. Eller helt enkelt som ett extra skydd för mobil och smågrejer i den stora väskan. 
 
(null)
 
Och slutligen, mitt senaste fynd. Även det från Pingstkyrkans Second hand i Uddevalla. Har jag sagt att jag ÄLSKAR den affären. Har du inte varit där måste du ta dig dit. Den är en helt fantastisk och välsorterad affär där det alltid går att göra fynd. Som den här stora swirl-skålen till min samling och en guldig hårklämma. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress