Maj blev en riktigt hyfsad månad när det kommer till hållbara och snygga outfits. 

(null)

Jag inledde månaden i den här magiska kjolen som är som en sommardröm. Jag får alltid massor av komplimanger när jag bär den och den gör mig glad. Ändå får den allt för sällan komma ut ur garderoben. Får bli ändring på det. Ett finfint second hand-fynd. Blus och skärp (samt kappa och kofta i bakgrunden likaså). 

(null)

Jag invige även två plagg från vårt klädbytarrum på jobbet. Blev riktigt snajdigt. 

(null)

Och på tal om snajdigt. När det vankades konfirmation för barnens kusin fick jag anledning att klä upp mig ordentligt. De fina skorna har jag fått av en vän. 

(null)

Och den här blå klänningen kommer från en klädbytardag på jobbet för flera år sedan. 

(null)

Kappan och väskan kommer från Tradera. 

(null)

Det här hårspännet köpte jag till en skolavslutning i grundskolan (!) och jag har alltid tyckt att det är fint men lite tungt. Dock visade det sig att det funkar finfint till en svinrygg. 

(null)

Jag fortsätter att matcha mina kristallarmband med mina outfits. 

(null)

Som till den här lite preppiga varianten med knytblusen som jag letade jättelänge efter på Tradera. Och brallorna som jag tog på vinst och förlust på en klädbytardag och som jag numera älskar. Jag känner mig alltid så klädd i dem. 

(null)

När jag var liten var det roligaste som fanns att gå igenom lådor med ärvda kläder. Det var rena julafton när mammas väninnor eller våra släktingar lämnade av dessa. Nyligen fick min son sex IKEA-kassar med kläder från en äldre kompis och bland alla fina plagg fanns ett par brallor och en tröja som passade mig oxå. 

(null)

Den här kjolen tillhörde tidigare min vän Liza men nu har den flyttat in i min garderob. 

(null)

Jag matchade den med en t-shirt från vårt klädbytarrum samt skärp och skor från second hand. 

(null)

Månadens glammigaste outfit blev den här. Linnet har jag fått av Angelica, shortsens har jag haft länge och skärp och örhängen är från second hand. 

(null)

Jag skickade typ tusen bilder till Angelica på en flashig New York-influencer som ofta bär dessa linnen och skrev att jag tyckte att de är så snygga. Så vips kom det två på posten. Hurra för hållbara modekompisar som delar med sig av sin garderob eller letar på loppisar till dig. 

(null)

Även den här blusen kommer från en klädbytardag. Brallorna tror jag är från Tradera. 

(null)

Tunnare brallor är verkligen perfekt på sommaren när det inte är så där jättevarmt. 

(null)

Och på tal om brallor. Dessa köpte jag på Tradera för flera år sedan när jag hade dille på blommiga byxor. Och de är en favorit i sommargarderoben.

(null)

Toppen är vintage och den har jag fått av min kompis Ann-Christin. 

(null)
 
Även halsbandet kommer från Tradera och det piffad upp vilken outfit som helst. Jag älskar blingbling!

(null)

Mönstrade brallor och en enfärgad top. Himla fint om du frågar mig. 

(null)

I maj fick jag äntligen tummen ur och gick till frisören. Jag hade varken klippt eller slingat på två år så det var verkligen dags. Minst en sliten decimeter rykte och just nu känns mitt hår jättekort. 

(null)

Den här blusen kommer från en tjej som hörde av sig till mig på Instagram och ville göra ett klädbyte. En himla kul idé. Kjolen och skorna är från second hand. Egentligen behöver jag kanske inte skriva det då majoriteten av plaggen i min garderob är återälskade. 

(null)

Nu går vi in i sommarmånaden juni och jag hoppas kunna bjuda er på massor av somriga plagg från min garderob. Shorts, kjolar, svepande klänningar. Nu kör vi! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress