Jag har sminkat mig på i princip samma sätt sedan jag började sminka mig som tonåring. (Bortsett från att jag inledde min make up-karriär med blå kajal och blå mascara). 

Jag kör foundation, puder, ögonbrynspenna, brun ögonskugga, svart kajal, svart mascara, rouge och läppglans. Men, nu har jag blivit lite wild and crazy på äldre dar och bytt ut den svarta kajalen under ögat till en vit.

(null)

Det började med att jag läste ett urlöjligt tips om att du som passerat 30 absolut inte ska lägga svart kajal under ögonen. Skitsnack, tänkte jag och fortsatte. Sedan dök det upp ett sminktips från Victoria Beckham om just vit kajal under ögat. Tydligen skulle det få ögonen att se klarare ut, du får en piggare blick och ögonen ser större ut. DET var något som jag tyckte lät bra mycket bättre än "sminka dig utifrån din ålder"

(null)

Så, jag gick självklart på detta antagligen väldigt simpla marknadsföringstrick och inhandlade en vit kajal från Benecos som är ett hållbart märke som jag gillar. 

(null)

Och jag måste säga att jag gillar det. Jag lägger fortfarande svart kajal som eyeliner men vit under ögat. Och jag upplever att det faktiskt ger en piggare blick. Så efter typ 30 år med samma sminkrutin känner jag mig nu väldigt vågad som kör något annat. Och härom dagen såg jag att Another blog hade lagt en galet snygg make up med blå kajal och blå mascara. Något som jag svurit att aldrig mer använda. Men vem vet…är jag så här vågad så är det väl bara en tidsfråga. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress