I går lämnade jag hemmakontoret och drog på studiebesök med jobbet. Att arbeta med landsbygdsutveckling är så otroligt givande och att komma ut och möta våra livsmedelsproducenter och se vilket otroligt jobb de lägger ner är alltid lika inspirerande. Ibland undrar jag om folk förstår vilket arbete det ligger bakom att ta fram maten vi lägger på våra tallrikar. 

(null)

Eftermiddagen spenderade vi på sal och här snackar vi sal. Wow vilket mysigt ställe. Jag hade noll förväntningar och så visade det sig att det var som att komma hem till farmor. 

(null)

Kolla in den fantastiska interiören! 

(null)

Och alla kristallkronor! 

(null)

Eller spegeln på toaletten.

(null)

Min outfit matchade inte direkt inredningen om vi säger så. 

(null)

Och lokalproducerade blommor i säsong på borden. Det är så roligt att se att fler får upp ögonen för att jobba med det vi har här och nu iställlet för att köpa in blommor som rest långt och inte producerats det minsta hållbart. 

(null)

Och på tal om blommor. När jag kom hem tog jag och lillebror vår dagliga kvällstur och jag passade på att fota dessa vackra blommor i en dikesren. 

(null)

Vi tog en vilopaus efter en av alla våra branta backar…

(null)

…innan vi fortsatte hemåt och passerade ännu fler vackra blomster. Just nu vill jag bara stoppa tiden och hinna njuta av minsta lilla knopp och blomma. Naturen är så otroligt vacker med all denna skira grönskan. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress