April går inte till historien som den mest fashionabla månaden för min del. Influensa, kyla och annat gjorde att det inte fanns varesig ork eller lust att klä upp sig. Men några tillfällen blev det, även om flera av dem enbart förevigades som selfies. Håll till godo!
 
 
Vintern hölls sitt grepp om landet när vi gick in i april. Dock bjöds det på lite mer sol så jag plockade fram mina slipade solglasögon. Förra årets bästa investering. 
 
 
Jag insåg att min pärlade tröja som jag köpte på Tradera för några år sedan passade utmärkt med kjolen från Myrorna på Järntorget. 
 
 
Den här gröna toppen från Uddevalla second hand är i en nyans som jag har blivit så himla förtjust i. Jag tror att det är för att den matchar min ögonfärg. Den passade även finfint med mina örhängen som jag har haft i typ 35 år (!). De finns en lite spännande historia om dem som involverar en farlig sekt...men det får bli en annan historia. 
 
 
Och mina fejkskinnbrallor fick fortsätta att bli ett stående inslag även denna månad. Perfekta i kylan. 
 
 
Sedan blev det väldigt mycket hoodie, keps och väst både i ishallen och hemma. Min tolvåring tycker att jag ser ut som en EPA-tjej som går på högstadiet. Jag vet inte om det är en komplimang eller inte. 
 
 
Jag invigde de gula jeansen som jag tog på en klädbytardag. Jag får sådana sjuka vibbar till högstadiet när alla sprang runt i jeans i olika färger. Jag hade ett par lila och en vän till mig just ett par gula. 
 
 
Jag matchade med andra second hand-fynd i form av ett skärp och en prickig blus. 
 
 
Skorna har jag fått av Liza, de är bekväma de höga klackarna till trots. 
 
 
En lite trist vardagslook kan alltid piggas upp med fina accessoarer. 
 
 
Och vad skådar mitt norra öga? Ett nyköp bland alla second hand-fynd mitt i #shopless2023. Nja, den här fina tröjan fick jag av maken och sönerna i födelsedagspresent. Den lär ni få se mer av framöver. 
 
 
Jag invigde ytterligare ett klädbytarfynd. Den här kjolen är egentligen perfekt på alla sätt. Modellen, längden och att den har fickor. Alla kjolar borde ha fickor. Dock är den lite för stor för mig så jag fick dra ihop den i midjan med en säkerhetsnål. Tyvärr är det ändå något som inte riktigt stämmer. Men jag ska ge den en chans till. 
 
 
Och så avslutade vi april i sol. Nu hoppas jag att det blir en varmare, friskare och lite glamourösare maj. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress