Nu närmar sig skolavslutningar och sommarfester och vad passar väl bättre än ett inlägg om just presenter till lärare och pedagoger. Ni som har följt mig här länge vet att detta är lite utav min specialitet. Att fixa hållbara och trevliga presenter med återbrukstema är så himla roligt. Förrförra året fick min äldste sons lärare dessa boxar fulla av solsken. 
 
(null)
 
Jag målade helt enkelt två skokartonger med hobbyfärg och klädde insidan med återbrukat silkespapper. Jag sparar alltid silkespapper jag själv får från olika håll, det är perfekt att återanvända. 
 
 
 
(null)
 
Sedan köpte jag gula och somriga godsaker för den insamlade pengen från oss föräldrar. Jag la även med några gula och somriga pocketböcker från min egen bokhylla. Det är ett bra sätt att maxa presenten utan att det kostar något, plus att det är hållbart och bra. 
 
(null)
 
Etiketten på insidan tillverkade jag av papper jag hade hemma. 
 
(null)
 
Och etiketten på utsidan likaså. 
 
(null)
 
Även fritispersonalen fick presenter i form av kakor, te och choklad. Detta slog jag in med det där pappret som blir över innuti en rulle med presentpapper. Dessa går att använda till SÅ mycket och jag kastar aldrig bort det. 
 
(null)
 
Sidenbanden hade jag hemma och de tunna är sådanan där band som sitter på kläder när du köper dem. Jag brukar klippa bort dem och använda till diverse pyssel. 
 
(null)
 
De fick även en flaska Fanta. Har jag sagt att jag älskar ordvitsar? 
 
Inom kort ska jag fixa en sammanställning på samtliga presenter jag har gjort till barnens lärare genom åren så att du som är i behov av det kan få ännu mer inspiration. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress