Så var augusti till ända och det är dags att summera månadens hållbara outfits. Jag har verkligen försökt att få sommargarderoben att jobba ett tag till men nu är det nog snart dags att börja plocka upp tjocktröjor och raggsockar. 

(null)

Dessa brallor har jag knappt använt i år. De känns lite som en finaste form av mysbyxor så egentligen passar de ju perfekt på hemmakontoret. Toppen kommer från en före detta kollegas hållbara klädmärke. 

(null)

Den här långkjolen är ju en favorit och toppen likaså. Två finfina second hand-fynd. 

(null)

Augusti bjöd ju även på en kräftskiva och då blev det brallor och jacka från olika klädbytardagar och ett linne som jag har haft i mååånga år. 

(null)

Tänk att en sprang runt på krogen såhär förr. Plus kortkort kjol. Känns inte riktigt lika bekvämt längre…

(null)

Sedan har det såklart blivit en hel del långkofta och bekväma kläder på hemmakontoret och i bilen. 

(null)

Samt munkjackor och rufsigt hår i svampskogen. 

(null)

Men när jag åker till kontoret blir det i vart fall något piffigare och lite mer välfriserat. Den här spetstoppen hade jag glömt bort men den är ju faktiskt jättefin. 

(null)

Och den passar ju finfint till kjol och högklackat. 

(null)

Den här toppen är oxå ett gammalt second hand-fynd som jag glömt bort. Det säger väl en hel del om min garderob när så många plagg blir bortglömda…

(null)

Men den här somriga kjolen har i vart fall fått komma ut och lufta sig. Tillsammans med en spetstopp som jag haft i ett flertal år nu. 

(null)

Jag är så himla nöjd med denna topp som jag fått av Angelica i svart och beige. Det är så himla bra att ha en hållbar fashionista till vän som kan dammsuga second hand-affärer i andra delar av länet. Brallorna borde jag använda oftare nu när det blir kallare. 

(null)

Och här är nämnda topp i beige. 

(null)

Härom dagen plockade jag även fram den här superfina sommarklänningen som egentligen är lite väl festlig. Men med en spetstopp till blev den mer vardagsfin. Dessutom har den fickor, som ni vet tycker jag att alla kjolar borde ha det. Nu går vi in i september och vi får väl se vad jag gör för fynd i garderoben den här månaden. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress