I går var det dags för storebrors första skolavslutning. Jag kan inte fatta att han redan har gått ur förskoleklass. Hur är det möjligt att tiden kan gå så snabbt?
 
Det blev en superfin avslutning och vi passade på att lämna över presenterna till fröken och till fritids som vi hade samlat ihop till i klassen. Jag älskar ju att fixa presenter så jag tog mer än gärna på mig ansvaret att fixa. Och här nedan kan ni se resultatet.
 
 
Barnens fröken, som nu går på föräldraledighet och tyvärr inte följer med dem till ettan, fick en presentkorg. Just presentkorgar är något som är enkelt och billigt att fynda på loppis och jag sparar dem alltid om jag får någon själv så att jag kan återanvända dem.
 
 
 
I korgen låg den här godisburken.
 
 
En ordmolnstavla med ord som beskriver Jennie som barnen själva har fått bidra med. Som ni kan se var ordet snäll det som flest barn sa.
 
 
En burk med Smarties med en etikett som jag gjorde och printade ut på skrivaren. Lite kul tycker jag.
 
 
Härom dagen gjorde jag rosor av strumpor men här blev det rosor av fröpåsar. Dessa testade jag att göra redan förra sommaren då jag gav bort en bukett fröer.
 
 
Korgen fick sig även lite dekor i form av vimplar i papper och i botten la jag silkespapper som jag återbrukade från en förpackning.
 
 
 
Även fritids fick sig en presentkorg och även den här korgen fyndade jag på loppis för en billig peng. Blommorna och krukan köpte jag dock på IKEA.
 
 
Även här gjorde jag etiketter som jag skrev ut. Med en liten ordvits som anspelar på både barn och växter.
 
 
En burk med godis blev det även här, jag återbrukade en vanlig glasburk och dekorerade den med lite fint papper.
 
 
Ytterligare en liten ordvits. Ni har nog förstått att jag är svag för sådant?
 
 
Om ni vill ha fler tips på sommarpresenter kan ni klicka på länkarna nedan.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress