Tidigare i år fick jag ännu en gång det fina uppdraget att göra en gravidfotografering men min vän Liza. Sist vi gjorde det var det sommar och vi ägnade ett par timmar ute med diverse klädbyten. Den här gången var det februari och det blåste isande vindar vilket gjorde att vi fick jobba snabbt. 
 
 
Det var dock en magiskt vacker kväll och ett gyllene ljus. Jag tog med mig ett par olika fuskpälsar som vi bytte mellan för att trots allt få till några olika outfits. 
 
 
Den här fuskpälsen köpte jag på Uddevalla Second hand för några år sedan och den passade så fint till Lizas outfit. 
 
 
Lizas vackra halsband hade en fin historia så det ville vi också få med. Det bästa med fotografering är möjligheten att fånga och dokumentera detaljer. 
 
 
När storebror Nils låg i magen använde vi också den här tavlan så den kom så klart fram även den här gången. 
 
 
Då det inte fanns några snittblommor i säsong och var aningen tomt i min trädgård tog vi helt enkelt lite vass som vi hittade på stranden. Som ni vet vill jag helst jobba med blommor som är närodlade och finns att plocka här och nu.  
 
 
 Och vassen passade ju perfekt i färg till den andra fuskpälsen som Liza fick låna av mig. 
 
 
När vi fotade sist använde vi min spetstunika. Den här gången var det lite för kallt för att köra samma upplägg så vi satte helt enkelt tunikan bak och fram under. 
 
 
Självklart var vi tvungna att köra den klassiska forma-händer-till-hjärtan-på-magen-bilden. 
 
 
Vid det här laget finns lille Henry på utsidan och jag är glad att vi hann ta dessa bilder och föreviga den vackra magen. 
 
Vill du se fler bilder från de gravidfotograferingar jag har gjort hittar du dessa här:
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress