20 februari 2023

Outfits från december

Outfits

Lite sent ut kommer här mina outfits från december. Lite glittrigare och guldigare som sig bör så där i slutet av året. 
 
(null)
 
Först ut blev den här favoriten som jag hade på mig på jullunchen med jobbet. Överdelen är egentligen en klänning som jag köpt via en bloppis och kjolen kommer från Myrorna på Järntorget. Jag får alltid massor av komplimanger när jag bär den och den är så där härligt glittrig och glänsande. 
 
(null)
 
December innebar även en övernattning på hotell med jobbet och då lyckades jag få till två olika outfits på en och samma dag. Först ut blev en pennkjol och en topp med pärlbeströdda ärmar, som jag nästan glömt bort att jag har. Kjolen och toppen kommer från några olika klädbytardagar och skorna från vår lokala loppis. Ja, dem har ni ju sett många gånger vid det här laget, favoriter som de är. 
 
(null)
 
Den här måste jag absolut använda oftare. Lägger dock in en mental notis om att den är lite jobbig när en äter buffé. 
 
(null)
 
Sedan svidade jag om till kvällens middag och då fick paljettkjolen och skorna med guld-tå komma fram. Kjolen och skorna köpte jag på Tradera för många år sedan och toppen kommer även den från en klädbytardag. 
 
(null)
 
Och när vi ändå snackar paljettkjolar så fick den här fina kjolen komma fram också. Den har jag burit både till jul och midsommar och är ett finfint second hand-fynd. Den gosiga tröjan likaså, 
 
(null)
 
Notera att jag till och med lyckades matcha naglarna med outfiten här, det sker inte allt för ofta nu för tiden. Ett giftfritt lack från Zoya. Jag minns för några år sedan när jag gjorde en guide till giftfria nagellack när jag hade en riktig hang up på att måla naglarna. 
 
(null)
 
Jag passade på att låta min fina smycken som jag har ärvt efter min farmor och min mormor komma till sin rätt.
 
(null)
 
En annan piffig outfit bestod av ytterligare en kjol från Myrorna på Järntorget och en polo från en klädbytardag. Egentligen är jag inte jätteförtjust i just polotröjor som är tighta i halsen men när jag vek ner den här så fungerade den bättre. 
 
(null)
 
Örhängena är också finfina second hand-fynd från Tradera.  
 
(null)
 
Berlocken i bergskristall är dock ny. Jag köpte kristallberlocker i julklapp till hela mitt finfina kompisgäng i julas och då ville jag ha en själv också. Kristallnörd som jag har blivit. 
 
(null)
 
Och så var det julaftonsoutfiten som sig bör i december. Den har ni redan sett i ett tidigare inlägg men här kommer en detalj på skärpet som jag fyndade på Tradera för flera år sedan. Det har inte kommit till användning så mycket men det får det bli ändring på. 
 
(null)
 
Och juldagsoutfiten, även här kom en vippig kjol fram ur garderoben. Den kommer också från en klädbytardag och fungerar sommar som vinter. 
 
(null)
 
Vi avslutar med nyårsoutfiten som jag inte fick en enda vettig bild på. Men även här blev det paljetter i form av en paljett-topp och en långkjol. Toppen har jag aldrig kommit riktigt överens med men jag testade att ta på mig den bak och fram, mitt favoritttips när det kommer till hopplösaplagg, och vips satt den mycket bättre. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress