Jag lyckades få till några guldkorn till outfist i februari trots att det blev en hel del snorande och snörvlande vabbruari som det var. 
 
(null)
 
Den här tighta klänningen är en favorit här hemma när jag vill piffa till mig men ändå vara lite bekvämt klädd. Jag minns faktiskt inte varifrån den kommer mer än att den är ett second hand-fynd. 
 
(null)
 
Den preppiga blå outfiten har jag ju redan visat er men den blev en favorit. Och en påminnelse om att jag måste använda mina accessoarer oftare. 
 
(null)
 
Rosa har ju alltid varit en av mina favoritfärger och den här tröjan är i en perfekt nyans. Dessutom passade den finfint till min typ 20 år gamla fejkskinnkjol. 
 
(null)
 
En fördel med att bli äldre och vara en sådan som gärna behåller gamla favoritplagg är att ens kläder blir vintage. 
 
(null)
 
Sedan blev de ju så klart en hel del "gömma-myskläder-under-snyggkappan-outfits" även i februari. Jag insåg dock att Reginas halsduk som blev över efter vår klädbytardag nu senast passade bra att matcha med. 
 
(null)
 
Och ni vet ju att mitt favorit-hack när det kommer till kläder är att vända plagg bak och fram. Jag gillar inte V-ringat men den här mysiga tröjan från en klädbytardag var för härlig för att lämna kvar så jag gav den en chans. Och den blev ju superbra med ringningen i ryggen istället. 
 
(null)
 
Med ett spetslinne under (som också kommer från en klädbytardag ) blev det dessutom en fin detalj. Spets är så fint i alla former. 
 
(null)
 
Sedan har jag ett litet erkännande att göra. Jag kör ju #shopless2023 men köpte faktiskt dessa fejkskinnbrallor när jag sprang på dem på Uddevalla secondhand. Jag älskar skinnbrallor men de har en tendens att gå sönder och mina favoriter har helt gett upp. Så när jag hittade dessa, som dessutom har fickor så slog jag till. 
 
(null)
 
De är lite lösare i passformen än de jag har haft tidigare och jag tänker att det kanske gör att de håller längre och inte spricker i sömmarna. Jag funderar faktiskt på att köpa ett par i äkta skinn framöver. Just för att hållbarheten är så himla dålig på de jag har köpt på second hand. 
 
(null)
 
Jag läste på någon mode-site att leopardmöstrat är på modet igen. Så jag plockade fram min favorit från garderoben. Jag har haft den några år och jag tror att den kommer från Tradera. Den funkade fint med ett par byxor som också kommer därifrån. 
 
(null)
 
I går såg jag en leopardmönstrad jacka på Uddevalla second hand som jag blev väldigt sugen på. Men jag fick påminna mig om att jag ju kör #shopless2023 OCH att jag faktiskt har garderoben full av fuskpälsar i diverse färger. 
 
(null)
 
Jag glömde fota skorna framifrån men dessa höga klackar har jag fått av Liza och de är faktiskt bekväma att gå i. 
 
(null)
 
Mina nya glasögon är sköldpadsmönstrade vilket också passade fint ihop med leopardmönstrat.
Nu får vi se vad mars bjuder på när det kommer till kläder. Förhoppningsvis kan vårplaggen börja smyga fram. Även om det just nu ligger mängder av snö här på Västkusten. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress