27 december 2008

Lite bloggtystnad

Allmänt

Nu blir det lite tyst här på bloggen ett par dagar. Vi åker nämligen till Hemsedal och åker skidor i morgon. Det skall bli skönt med lite skidåkning och en hel del snö. Här nere i söder är det ju inte så vintrigt även om det har blivit lite kallare de senaste dagarna. Lovar att återkomma med ny inspiration här på bloggen på det nya året.

Vill härmed önska er alla ett Gott Nytt År!!!Foto: Kikan
Idag har jag träffat mitt härliga tjejgäng. Vi åt julmat, delade ut julklappar och Anna hade gjort ett jätteroligt julquiz som jag och Johanna (måste tilläggas..hihi) vann.... Det var verkligen en lyckad dag och den enda missen var att vi glömde ta en gruppbild av oss alla nu när vi för en gångs skull var samlade...men, men, det får bli nästa gång....

Jag hade tillverkat små tavlor med ordmoln till var och en, jag har ju som ni vet dille på dessa och även dille på tavlor...och dessa två kan man ju kombinera till en  :) Jag skrev helt enkelt ner 20 ord som stämde in på var och en av mina vänner och utifrån dessa ord gjorde jag ordmoln på Wordle vilka jag sedan ramade in. Det är en uppskattat och rolig present tycker jag. Ibland kan man ju faktiskt behöva bli påmind om sina fina egenskaper, och fina egenskaper är just något som mina vänner har massor av. Tack för att ni finns!!!

Foto: Kikan
Så var julafton över för den här gången. Det var lika mysigt som vanligt med god mat, trevligt sällskap och fina julklappar. Jag och sambon rundade av kvällen med att gå på midnattsmässa i kyrkan, det var riktigt stämningsfullt och fint, ett bra sätt att avsluta kvällen på med andra ord.

Passar på att visa en bild på alla fina julkort som vi har fått. Vi brukar alltid sätta upp dem runt spegeln i hallen, det är så roligt att få ha dem framme tycker jag.Foto: Kikan