Vår sons förskola är grymt bra och därför tycker jag att det är roligt och viktigt att ge personalen lite extra uppskattning då och då. Tidigare har jag gjort ätbara presenter som all personal på alla avdelningarna har kunnat dela på då lillkillen träffar även dem ofta. Men i år ville jag ge lite extra till fröknarna på just hans avdelning så då fick de få varsin goodiebag med ekologiska produkter samt varsitt fjärilsarmband.
 
Utöver det fick hela förskolan de två superbra böcker, Den onda badankan och Handla rätt för en giftfri bardom. Vilka absolut inte var menade som pekpinnar utan då vi har pratat mycket om detta viktiga ämne med gifter i barns vardag i föräldrarådet tänkte jag att det kunde vara intressant för dem att läsa mer. Några hembakade kakor blev det också.
 
 
Min fina vän Anna tipsade mig om att Kavat faktiskt har rea i sin egen webbshop just nu. Det är verkligen ett gyllene tillfälle att shoppa loss då detta är ett väldigt bra märke ut miljösynpunkt och inte minst när det gäller kvalité. Dessutom är skorna snygga. Hade jag inte tidigare köpt just ett par Kavat-sandaler till lillkillen hade jag absolut passat på. Är nästan lite sugen på att slå till på ett par vinterkängor redan nu för det är riktigt bra pris på dem...
 
 
 
 
När jag väntade storebror smörjde jag in magen med Weledas havandeskapsolja varje kväll och jag fick då inte en enda bristning. Nu tror jag visserligen att bristningar är genetiska och jag tycker väl inte att det är hela världen om man får några synliga kroppsliga spår från sin graviditet men jag använder den även den här gången. Om inte annat är den väldigt skön att smörja in sig med.