31 oktober 2014

Cakepopmumier

Recept

Cakepops är roliga att göra och man kan ju variera dem i oändlighet. I morse när jag såg en bild på mumie-cakepops tyckte jag att det var ett passande fredagspyssel att göra med storebror. De blev riktigt smarriga
 
 

1 paket ballerinakakor

50 g Philadelphiaost

200 g ljus choklad

Krossa ballerinakexen i exempelvis en mortel. Blanda med philadelphiaosten med kaksmulorna och rulla till bollar. Sätt in bollarna i frysen en halvtimme. Smält vit choklad och placera en cakepoppinne i bollen och rulla i chokladen. Det ska bli lite kladdigt och en mumieliknande yta. Låt chokladen stelna och ringla på lite mer smält choklad. Måla ögon med svart ätbar färg.

30 oktober 2014

Chanel no 5

Pyssel

Som jag nämnde härom dagen har jag blivit tokförtjust i Pinterest. Ett av alla härlig tips på läckra saker man kan göra som jag har hittat där var en chanel vas. Resultatet ser ni nedan och jag är grymt nöjd. Dessutom var det superenkelt att göra. Det enda man behöver är en fyrkantig vas, lim och en skrivare.
 
Etiketten finns nämligen att skriva ut här.
 
 
Just nu kan man fynda massor av fina och ekologiska barnkläder från Geggamoja hos Campadre. Jag kan verkligen rekommendera deras zip-tröjor som är superfina och praktiska. Storebror har flera stycken. Dessutom är de till ett superbra pris just nu då de kostar från 149 kr. Minns hur jag själv letade efter bra kampanjer när jag skulle köpa dessa men jag fick allt betala fullpris jag...så skynda att fynda.
 
För er som inte känner till Campadre är det en shoppingsida där man blir medlem och sedan har möjlighet att fynda kläder, prylar och annat till bra priser. Det dyker hela tiden upp nya kampanjer och jag har gjort många fynd så som ekologiska barnkläder, tretornstövlar och annat. Rekommenderas varmt!