Har ni sett vilka söta matskålar som Ekokul har fått in? De är gjorda av rostfritt stål med en dekorativ utsida av BPA och ftalat-fri PP-plast som aldrig kommer i kontakt med maten. Med andra ord är de perfekta. Rostfritt kan ju ibland bli lite trist men dessa är färgglada och fina. Man behöver heller inte vara rädd för att de går sönder om de åker i golvet som tallrikar i porslin kan göra och de är fria från läskiga kemikalier som sådana av plats kan innehålla.
 
 
Det bästa med att lägga energi på att fota massor av outfitbilder är att man kan gå tillbaka och kika när man känner att man absolut inte har något att ta på sig. Och då inser att det har man ju visst. Jag gjorde en liten titt inför höst och vinter och hittade dessa bilder från förra säsongen. Och eftersom jag är vän av återbruk kommer ni att få se de här plaggen på mig igen inom kort.
 
 

28 september 2013

Recykled paper beads

Pyssel

Jag som gillar pärlor hittade en mycket rolig pryl hos Ekokul. Närmare bestämt en liten manick som förvandlar papper till pärlor.
 
Så här står det om den:
 
Miljövänligt har aldrig varit vackrare! Använd papper för att göra färgglada, originella papperspärlor och smycken med detta pyssel set. Tillsammans med verktyget som medföljer blir vanliga pappersremsor en vacker, tätt rullad pärla som kan användas för att göra egna smycken och dekorationer.

Tillsammans med verktyget levereras också tillräckligt med pappersremsor för att göra dussintals kulor och förvandla dem till ett halsband, armband, örhänge etc. När de är slut så kan du experimentera med andra typer av papper - papper från färgglada magasin, serietidningar, omslagspapper.
 
Prylen kostar 145 kr och jag är sugen...