31 januari 2010

Rosa dukning

Dukning

Jag tycker att man skall lyxa till det lite på helgen och med det menar jag inte att det måste kosta multum. Lyx för mig kan vara att köpa hem lite tulpaner eller duka lite finare till middagen. I går lagade sambon en kanongod middag och jag passade då på, att med enkla medel, lägga lite mer krut på dukningen. Så här blev resultatet.

Det finns en helt underbar konstnär som heter Maria Westerberg. Hon tillverkar små konstverk av vad skogen har att ge och sedan skriver hon små berättelser om sina skapelser. Hennes sida brukar jag gå in på när jag behöver pigga upp mig lite, där finns så många tänkvärda ord och härliga bilder. Titta in på Vildhjärta så förstår ni vad jag menar.

Bilder lånade från Vildhjärta

26 januari 2010

Tisdagstema; arbete

Det var även längesedan jag körde Tisdagstema och då dagens tema är arbete sammanfattar det min vecka ganska bra. Strax före jul fick jag en fast tjänst och nu i januari har jag påbörjat massor av nya spännande arbetsuppgifter. För tillfället håller jag därför på och lära mig en mängd nya program. Den här bilden får därför symbolisera hur jag ser på mitt arbete för tillfället.Foto: Kikan