Via Alexandra fick jag nys om de coola klädhängare som H&M Home just kommit med. Men då jag redan har garderoben full med hängare beslutade jag mig för att dekorera dem jag har. Så fram med stämplar och svart färg och vips hade jag gjort en egen personlig klädhängare.
 
Är ju ett Roxetta-fan sedan barnsben så texten Dressed for success passar mig utmärkt.
 

30 augusti 2012

Budgetrenovering

Kök

När vi flyttade in i vårt hus satt det mässinghandtag på skåpluckor och lådor i köket. Och då mässing inte riktigt är min grej beslutades det att dessa skulle bytas ut. Vi köper några enkla billiga tänkte jag, för vi skall renovera köket i framtiden och då vill vi ju inte lägga en förmögenhet på handtag här och nu. Men efter att ha letat i ALLA affärer som säljer handtag visade det sig att vi hade ett gammalt mått som typ inte finns längre. Inte ETT handtag gick att hitta.

Så då återstod specialbeställning vilket så klart är lika med svindyrt...

Sedan började en tanke gro. Kan man inte spraymåla dem...hm...googeligoogel...jo men visst det går ju fint. En sprayflaska svart matt färg senare blev hantagen så här fina. Snacka om lyckad budgetrenovering.

Återkommer med fler bilder...

 

Jag har letat som en galning efter den där perfekta gröna jackan. Och tydligen är jag typ två år efter i modet för alla fina jackor jag hittade via Google var inköpta typ 2010. Men tillslut så...
 
På Nelly.com dök den här jackan upp och det verkar som om jag högg den i sista stund för någon timme senare var den slutsåld. Nu hoppas jag bara att den är snygg på mig oxå...
 

Bilder lånade från Nelly.com