31 mars 2013

Barnkalas

Barnkalas

Och här kommer en hög med bilder på gårdagens godsaker. Återkommer med detaljbilder och recept.

31 mars 2013

Våren är här

Outfits

Och plötsligt var den här. Våren. En solig vägg där man kan värma sig, några snödroppar som kämpat sig upp vid altanen, snö som smälter bort, en dag utan vantar och första fikan på altanen. Japp! Där har ni vår dag. Det och några vändor till skogen med ris och skräp från trädgården. Visserligen lät jag en del löv ligga kvar i rabatterna för jag litar inte riktigt på att den där nattfrosten håller sig borta. Men i övrigt kan det börja spira nu.
 
Och i detta nu hör jag hur de pratar på nyheterna om att våren är försenad, att kylan håller i sig och att värmen inte syns till. Äh, skitsnack, hos oss är det i alla fall vår nu.
 
Fast nä, bilderna här nedan i bara t-shirt. De är bara fejk. Det var jacka på så fort kameran hade klickat klart.
 

Jeans Vero Moda, t-shirt Lindex, armband med kors och nitar egentillverkade, solglasögon Bianco, halsduk Kappahl, jacka ONLY

30 mars 2013

Kalaskoma

Barnkalas

Så var lillkillens tvåårskalas till ända och det var en mycket nöjd men trött liten kille som vi nattade i kväll. Det är även två mycket trötta och nöjda föräldrar som nu landat i soffan. Jag återkommer med fler bilder men nu skall jag bara titta på TV och sedan blir det till att lägga sig tidigt.