30 november 2008

Första advent

Allmänt

Så var det äntligen adventsstädat och pyntat hemma hos Kikan. Vill passa på att önska alla mina läsare en trevlig kväll. Det är så mysigt nu när det lyser så fint i alla fönster.

Är det någon som vet vad den här blomman heter? Vi har två stycken och i våras någon gång började den ena plötsligt att blomma. Det blev en jättefin blomma som dock tyvärr bara stod en dag och sedan vissnade den ned.


Ja ingen som har läst min blogg har väl undgått min förkärlek för bull-och muffinsformar. Men man kan ju inte köpa på sig en massa formar och aldrig baka...så i helgen gjorde jag en insats och bakade cupcakes. Jag har blivit så inspirerad av Designtjejen, hon bakar superhärliga cupcakes, så nu var det alltså dags. Jag bakade chokolate cupcakes från Leila Lindholms bok A pice of cake. Om ni inte har den boken är det dags att springa till bokhandeln för den är helt underbar! Man blir liksom glad bara av att titta på bilderna...

Såhär blev i alla fall mina cupcakes tillslut. Jag passade på att ge bort några då min sambos mormor fyllde 80 år. Det var verkligen en uppskattad present. Jag paketerade dem i en plastlåda och satte ett sidenband runt....lätt som en plätt, med andra ord A pice of cake :)


Foto: Kikan